The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

 

BRAZILIAN BLOWOUT ZERO-BRAZILIAN TREATMENT ROMANIA

BRAZILIAN BLOWOUT ZERO-BRAZILIAN TREATMENT

BRAZILIAN BLOWOUT ZERO, este noul trend folosit de catre actritele de la HOLLYWOOD, un tratament ce elimina stresul cotidian al ingrijirii parului, deoarece il hraneste in profunzime in asa fel incat ii reda stralucirea sanatoasa fara a avea aspectul cret.

BRAZILIAN BLOWOUT este cel mai inovativ si eficient tratament profesional din lume!

Prin folosirea tratamentului Brazilian Super Nutrient Complex si a sistemului de polimer, Brazilian Blowout chiar imbunatateste calitatea parului prin crearea unui strat protector pe par eliminand aspectul de par cret si imbunatatind cuticula.

Rezultatul final este de par matasos, fara aspect cret si cu stralucire radianta! Ce ne face pe noi sa fim diferiti?
SINGURUL Tratament Profesional ce imbunatateste sanatatea parului.

Fara chimicale dure si fara sa cauzeze daune!
Dupa aplicarea tratamentului puteti spala si usca parul, acesta va fi la fel de matasos si stralucitor ca si cum in secunda asta ai parasit salonul.

Folosind produsule de intretinere din linia Acai After-Care Maintenance efectele tratamentului dureaza pana la 10-12 saptamani. Brazilian Blowout este un tratament cumulativ, cu cat se foloseste mai des cu atat

parul va fi mai sanatos iar efectele de mai lunga durata. Acest tip de tratament se poate aplica pe toate felurile de par, inclusiv pe par vopsit sau indreptat in prealabil. Va imbunatati sanatatea parului vopsit, tratamentul de fapt actionand mai bine pe parul tratat cu chimicale, insanatosindu-l prin fortificarea firului de par cu amino acizi esentiali.

Pentru cei care doresc sa-si pastreze volumul, vestea este ca parul nu-si va pierde din volum ca rezultat al folosirii tratamentului Brazilian Blowout. Parul isi va mentine volumul natural si se poate stiliza cum se doreste cu

ajutorul unui ondulator sau pur si simplu in timpul uscarii cu uscatorul. Daca ai parul ondulat, Brazilian Blowout o sa va faca parul sa apara drept in mod natural si sanatos. Parul poate fi vopsit in aceeasi zi in care se face tratamentul, sau trebuie vopsit inainte. in caz contrar, atunci trebuie sa asteptati doua saptamani dupa aplicarea trat

amentului. Durata unui tratament in salon este de 90 de minute.

FELICITARI!
Ai completat cu succes cerintele online pentru a deveni un stylist Blowout profesional. Acest certificat iti va permite sa efectuezi cu incredere tratamentul Brazilian Blowout in salonul tau si iti garanteaza acces la toate zonele securizate ale site-ului.
Certificare #1139

Suntem incantati ca te-ai alaturat grupului nostru exclusiv de stilisti certificati si asteptam feedback-ul tau, cu sugestii si comentarii care ne vor ajuta pentru a servi mai bine nevoilor tale.

Cu stima,
Steve Houck
Presedinte Brazilian Blowout LLC 

 

 

 

CONGRATULATIONS!
You have successfully fulfilled the online requirements to become a certified Brazilian blowout stylist. This certification will allow you to confidently perform the Brazilian Blowout professional treatment in your salon and grant you completed access to all secure zones within the website.
Certification # 1139
We are excited to have you join our exclusive group of certified Brazilian Blowout stylists and welcome any/all feedback, suggestions and comments you may have to help us better serve your needs.
Sincerely,
Steve Houck
President Brazilian Blowout LLC


Press

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com